Збірно-монолітні залізобетонні мости для сільських вулиць та місцевих доріг - Кваша, В. Г.; Салійчук, Л. В.; Дац, З. І.; Маїк, С. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Подано конструктивні рішення рамно-нерозрізних і балково-нерозрізних мостів для післяповеневого відновлення або будівництва у сільських населених пунктах і на місцевих дорогах. Presented structural decisions of frame-uncut and beam-uncut bridges for after-flooding renewal or building in villages and on local roads.
Keywords: сільські вулиці; місцеві дороги; післяповневе відновлення; рамно-нерозрізні мости; балково-нерозрізні прольотні будови; одно- і двостовпчаті опори; village streets; local roads; -flooding renewal; frame-uncut bridges; beam beamuncut span structures; one- and two-pillars supports