Психологія кіномистецтва та кінематографічні уподобання молоді - Лозинський, Олег; Кожушко-Лозинська, Ірина (My University, 2018)
Розкрито психологічні аспекти кіне-матографічної творчості, а також пси-хологічні передумови привабливості різноманітних кіножанрів. Узагальнено результати досліджен-ня кінематографічних уподобань студентсь-кої молоді.
Keywords: психологічна привабливість кіножанрів; сценарні гачки; саспенс; катар-сис; психологічне конструювання кінотво-ру