Стратегічний маркетинг: теоретичні основи та оцінка рівня імплементації в діяльності вітчизняних підприємств - Дмитрук, М. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглянуто теоретичні основи стратегічного маркетингу та здійснено оцінку рівня його імплементації в діяльності вітчизняних підприємств. The theoretical principles of the strategic marketing were examined in this article. And it is also given estimate of a level of the strategic marketing implementation in activity of Ukrainian enterprises.