Порівняльна характеристика нормативного методу обліку затрат та калькулювання собівартості та методу “стандарт-кост” і перспективи їх застосування в молочній промисловості - Мошковська, О. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Розглянуті сутність особливостей методу “стандарт-кост” і нормативного методу обліку затрат, з урахуванням їх тотожностей і розбіжностей. На основі нагромадженого досвіду визначені доцільність і перспективність застосування нормативного методу обліку затрат та калькулювання собівартості продукції на вітчизняних молоко¬переробних підприємствах. The essence, peculiarities of method “standart - cost” and normative method of registration costs including analysis of their identical and characteristic features are being discussed in the article. It is advisable according on accumulating experience to apply normative method of registration costs on and calculation of production costs Ukrainian milk manufacturing plants.