Внутрішня логіка житлової вулиці та чинники, які впливають на її формування - Гнесь, І. П.; Келеман, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
У статті окреслено функції житлової вулиці та розглянуто баланс між ними; досліджено чинники, які впливають на формування житлової вулиці, охарактеризовано взаємозв’язок між основними чинниками.
Internal logic of residential street and factors which influence its formation
Keywords: житлова вулиця; міське середовище; сталий розвиток; звернення до користувача; residential street; urban environment; sustainability; attention to user