Принципи створення і функціонування ломбардів для надання послуг населенню - Чопко, Галина; Chopko, Halyna; Чопко, Галина (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Проведено аналіз поняття “принцип” та принципи створення і функціонування ломбардів для надання послуг населенню. На основі дослідження чинного законодавства та наукових праць розглянуто особливості діяльності ломбардів щодо надання фінансових послуг населенню.

The article analyzes the concept of “principle” and the principles of the establishment and operation of pawnshops to provide services. On the basis of existing legislation and scientific works of the author of the features of pawnshops to provide financial services. Keywords: principle, pawnshop services, general partnership, monitoring.

Проведен аналіз понятия “принцип” и принципы создания и функционирования ломбардов для предоставления услуг населению. На основе исследования действующего законодательства и научных трудов рассмотрены особенности деятельности ломбардов по предоставлению финансовых услуг населению.
Principles of creation and pawnshop for public services
Принципы создания и функционирования ломбардов для предоставления услуг населению
Keywords: принцип; ломбард; послуги; повне товариство; моніторинг; principle; pawnshop services; general partnership; monitoring; принцип; ломбард; услуги; полное общество; мониторинг; 336.733/.734; 338.46]; 342.951(477)