Моделі зварних мікроконтактних з’єднань дроту і плівкового провідника - Дячок, Дмитро; Смеркло, Любомир (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Розглянуто моделі торцевого і накладного мікроконтактних з'єднань дроту і плівкового провідника в інтегральних мікросхемах та мікрозбірках. Проаналізовано формули для визначення величини електричного опору для торцевого і накладного мікроконтактних з'єднань та наведено результати його практичного вимірювання. The models of face and lay-in microcontact connection of lead and film conductors in integrated circuits and microassemblies are considered. The équations for détermination of electrical résistance for face and lay-in microcontact connections were analyzed and results of its measurements are presented.