Комплекс маркетингу у сфері послуг: процес та забезпечення - Гайванович, Н. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Досліджено особливості комплексу маркетингу у сфері послуг. Актуалізованo ефект масштабу у послуговій діяльності в концепції франчайзингу. Обгрунтовано доцільність використання процесного підходу у проектуванні та реаліхації послуги Структуровано комплекс маркетингових дій в трикутнику взаємодій “організація – клієнт –працівник”. Service area marketing mix peculiarities have been investigated in this article. Scale effect of service activities in franchising concept has been emphasized. Advisability of process approach in service design and implementation has been proven. Marketing activities within interaction triangle “company – client – employee” has been structured in this article.
Keywords: комплекс маркетингу; концепція франчайзингу; area marketing; franchising concept