Світлове середовище новітніх православних храмів Волині - Соколюк, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Досліджено прийоми та засоби просторової організації світлового середовища православних храмів на прикладі новітньої православної архітектури у межах істо- ричної Волині.