Аналітика розробки конкурентних стратегій комерційного банку (на прикладі Державного спеціалізованого комерційного Ощадного банку України) - Хміль, Л. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглядається формування і розробка конкурентних стратегій, аналізується правове і нормативне середовище, стан регіональної економіки та конкурентне середовище у банківській сфері. This article deals with forming and developing of competetive strategies. The legislative base, the status of regional economy and competition in banking is analyzed.