Забезпечення адекватнсті під час моделювання квазінормальних розподілів - Лазько, О.; Недоступ, Л.; Бобало, Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Наведено результати досліджень якості моделювання квазінормальних розподілів параметрів радіоелектронних пристроїв та їх компонентів. Показано, що ефективними є моделі, побудовані на базі рядів Грама-Шарльє та Еджворта. The results of modeling quality investigation of quasi-normal distributions of radioelectronic devices and their components parameters are presented. The efficacy of models build on base of Gram-Charlier and Edgeworth rows have been shown.