Зміст до: Oxide materials for electronic engineering - fabrication, properties and application - (:unkn) unknown (Видавництво національного університету „Львівська політехніка”, 2009)
У збірнику подані тези доповідей Міжнародного наукового семінару „Оксидні матеріали електронної техніки – отримання, властивості, застосування”. Семінар присвячений актуальним проблемам технології отримання та дослідження структурних, оптичних, магнітних та електрофізичних властивостей оксидних матеріалів, а також можливості їх практичного застосування у пристроях електронної техніки та розроблення нових функціональних пристроїв на їх основі. Для науковців та аспірантів, які працюють в галузі фізики оксидних матеріалів.