Методи стиснення даних в багатоканальних системах на основі кодів Галуа - Николайчук, Я. М.; Яцків, Н. Г. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Запропоновано метод стиснення даних в багатоканальних системах збору та передачі технологічних даних на основі рекурентних послідовностей Галуа.

Data compression method on the basis of the Galois recurrent sequences is proposed.
Keywords: 381.327