Регіональна політична еліта Львівщини: тенденції розвитку - Маркітантов, В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Проаналізовано зміни політичної еліти регіонального рівня Львівської області та вплив виборчої системи на процес її розвитку. На матеріалі аналізу визначено тенденції у розвитку політичної еліти Львівщини протягом останніх двох десятиліть. In the article we analyze the changes in political elite of the regional level in L’viv region and influence of the legislative system on the process of its development. On the material of this analysis the tendencies of the development of political elite of the regional level in L’viv region during last 20 years are specified.