Імітансний контроль якості продукції - Походило, Є. В.; Столярчук, П. Г. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Запропоновано оцінювати рівень якості продукції за електричними параметрами багатоелементного комплексного двополюсника (імітансу), який відображає сукупність одиничних показників об'єктів порівняння. The product quality through their multielements immitance electrical parameters, which are depended on the compared objects individual indexes estimation is discussed in this paper.