Система логистического управления эффективностью использования оборотных средств предприятия - Семененко, Ю. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Викладено методичні положення створення системи логістичного управління ефективністю використання оборотних засобів виробництва.

In clause the methodical rules of creation of system logistic of management of process by efficiency of use of turnaround means of the enterprise are stated.
Keywords: 658.2