Управління персоналом промислових підприємств з іноземними інвестиціями - Семін, І. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглянуто особливості кадрового забезпечення промислових підприємств, здійснено поділ вітчизняних підприємств з іноземним капіталом на групи залежно від мети інвестування, висвітлено характерні риси ділових культур України та Німеччини, розроблено механізм кадрового забезпечення промислових підприємств з іноземними інвестиціями. In the article the features of staffing industrial enterprises with foreign investments are considered, division of domestic enterprises with foreign capital into groups depending on the purpose of investment are made, the characteristics of business cultures of Ukraine and Germany are considered, the mechanism of staffing providing of the industrial enterprises with foreign investments is developed.
HR management of industrial enterprises with foreign investment
Keywords: кадри; управління персоналом; іноземні інвестиції; інноваційна діяльність; інновації; staff; HR management; innovation activities; innovation; foreign investment