Дослідження ефективності однотактних і двотактних електромагнітних віброзбудників у вібраційних машинах - Повідайло, В. О.; Ланець, О. С. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
У статті порівнюються одно- та двотактні віброзбудники. Наведені залежності для цих електромагнітних віброзбудників. Вказуються переваги двотактних віброзбудників над однотактними та особливості підбору віброзбудників. The electromagnetic vibrofeeders are used mostly in the vibration machines. Therefore its investigation is very important. The purpose of this article is comparison of electromagnetic vibrofeeders. The one-phase electromagnetic vibrofeeders are compared to the two-phase ones. In this article graphs of comparison and certain advantages of two-phasic electromagnetic vibrofeeders are given.