Cтандартизація електронних дисциплін у Віртуальному навчальному середовищі Львівської політехніки - Федасюк, Дмитро; Озірковський, Леонід; Чайківський, Тарас (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто задачі стандартизації електронних дисциплін у системах дистанційного навчання. Показано стандартизацію форматів даних та структури дисципліни на прикладі Віртуального навчального середовища Львівської політехніки. This paper considers the problem of standardizing electronic courses of distance learning systems. Standardization of data formats and structures of the discipline are shown on an example of Virtual Learning Environment Lviv Polytechnic.
Keywords: дистанційне навчання; електронна дисципліна; стандартизація; SCORM; distance learning; e-discipline; standardization; SCORM