Політичні маніпуляції в інформаційній сфері під час проведення виборчих кампаній в Україні - Станкевич, Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Виявлено сутнісні ознаки поняття “інформаційна сфера” у контексті виборчих кампаній в Україні та її маніпулятивний вплив на хід передвиборних перегонів. Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку вітчизняних мас-медія. The article is devoled to the exposure of esseuces signs of signs of consept communicatog sphere in the context of election in Ukraine and its manipulation influence on. The modern situation and development longterm of ukrainian mass media are analized.