Актуальні проблеми імплементації інформаційно-комунікативних технологій у навчальний процес технічних університетів - Винославська, Олена Василівна (Бадікова Н. О., 2015)
У тезах обґрунтовується актуальність дослідження проблем переведення у знання інформації, що розповсюджується через ІКТ; розробки комп'ютерних програм, що навчають; збереження психічного й фізичного здоров'я користувачів ІКТ.