Вплив феномену впевненості на соціальний статус особистості в групі - Бабік, Іванна Володимирівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Присвячено дослідженню феномену впевненості, проблемі його виховання та впливу зв'язку рівня впевненості в собі з соціальним статусом в групі.