Інтелектуальна підтримка процесу оцінювання і прогнозування складності та якості програмного забезпечення - Поморова, О. В.; Говорущенко, Т. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Дослідження присвячено реалізації нейромережного методу та інтелектуальної системи оцінювання і прогнозування складності та якості програмного забезпечення, які на основі аналізу метрик етапу проектування надають можливість здійснити порівняльний аналіз різних варіантів реалізації проекту та обрати кращий з них за характеристиками складності та якості. Research is dedicated to development of artificial neural network's method and intelligence system of evaluation and prediction of software complexity and quality, which provides the realization of comparative analysis of different project versions and selection of the best of them accordance its characteristics on the basis of design stage metrics analysis.
Keywords: нейромережний метод; складність; якість; програмне забезпечення; neural network's method; complexity; quality; software