Еврестичний алгоритм пошуку оптимальних варіантів відновлення електропостачання знеструмлених споживачів в електромережах - Лук'яненко, Л. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Запропоновано еврестичний алгоритм розвязання задач і відновлення електроживлення, знеструмлених внаслідок аварії в електромережах.Він грунтується на поступовому звуженні знеструмленого фрагменту електричної мережі з перерозподілом його навантаження між суміжними фрагментами. This paper presents a new heuristic algorithm to service restoration in distribution systems. It is based on step-by-step narrowing of the out-of-service areas of an electric network with redistribution of his functions between adjacent areas.
Keywords: алгоритм; електропостачання; знеструмлені споживачі; електромережі