Економічні умови реалізації інноваційних процесів у підприємницьких структурах - Галюк, І. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто питання активізації інноваційних процесів, показані напрями і методи регулювання та стимулювання інноваційної діяльності на рівні підприємницької структури. In article the questions of activation of innovation processes are considered, the directions and methods of adjusting and stimulation of innovative activity on level of business structure are shown.