Виготовлення і властивості шаруватих ферогранатових структур - Юр’єв, С. О.; Ющук, С. І.; Ніколайчук, В. Й.; Костюк, П. С. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Описано режими вирощування і фізичні властивості багатошарових ферогранатових структур, до складу яких входять плівки залізо-ітрієвого гранату і заміщених феритів-гранатів. Шаруваті структури виготовляли методом рідкофазної епітаксії на підкладках з галій-гадолінієвого гранату. Плівки досліджували за допомогою феромагнітного резонансу та інтерференції магніто-статичних хвиль. The growth regime and physical properties of multi-layered ferrogarnet structures that consist of films of iron-yttrium garnet and replaced ferrite-garnet are described. Layered structures were formed by method of liquid phase epitaxy on the gallium-gadolinium substrates. These films were investigated by ferromagnetic resonance and interference of magnetostatic waves.