Вплив температури випалу на гідрофільні характеристики глуховецького каоліну - Пона, М. Г.; Гивлюд, М. М.; Чернікова, І. В.; Солоха, І. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Показано зв’язок характеру зміни теплоти змочування випаленого каоліну із структурними перетвореннями каолініту під час нагрівання. Showed connection of temper changing heat moisture burnt kaolin with structural transformation of kaolinit at heating.