Оцінка економічної доцільності залучення позикових коштів для фінансування інвестиційних проектів - Прокопенко, В. І.; Ємельянов, О. Ю.; Гавриляк, А. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
Розглянуто існуючі методичні підходи до оцінки доцільності залучення кредитних ресурсів. Обгрунтована необхідність урахування часових параметрів кредитування. Подано низку нових критеріїв доцільності взяття позики з метою фінансування інвестиційних проектів. The existing methodical approaches to the estimation of benefit of an emploiment of a credit is considered. The necessity of taking into account of dynamic parameters of credit process is substantiated. The row of the new indexes of benefit of an employment of a loan for realization of investment projects is offered.