Вивчення реакції хімічної модифікації діанової епоксидної смоли ЕД-20 гідропероксидом трет-бутилу в присутності 18-краун-6 - Червінський, Т. І.; Братичак, М. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджено хімічну модифікацію діанової епоксидної смоли ЕД-20 третбутилгідропероксидом у присутності 18-Краун-6 і хлориду цинку. Вивчено вплив природи каталізатора, співвідношення компонентів каталізатора та температури на швидкість перебігу реакції модифікації. Chemical modification of process betweeen diane epoxy resin ED-20 and tertbutylhydro- peroxide in the presence of 18-krown-6 and ZnCl2 had been studied. Dependence of reaction upon nature of catalyst, catalyst materials ratio and temperature were shown.