До аналізу стратегії "Львів-2010" - Габрель, М. М.; Хром'як, Й. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Детально проаналізовано стратегії розвитку м. Львова до 2010 року (оцінено актуальність цієї розробки, цілі, концептуальні основи, пріоритети). The article is devoted to the detailed analysis of strategy of development of city Lviv till 2010 (estimation of a urgency of the given development, purposes, conceptual bases, priorities).
Keywords: стратегія розвитку; Львів до 2010