Теоретичні аспекти надання пріоритетних послуг у контексті розвитку системи електронних послуг в Україні - Ковалів, Мирослав; Малець, Марта; Kovaliv, Miroslav; Malets, Martha; Ковалив, Мирослав; Малец, Марта (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Проаналізовано наукові підходи до одного з ключових понять сучасного адмі- ністративного права – адміністративна послуга, з’ясовано співвідношення цього поняття зі суміжними. Виокремлено ознаки адміністративних послуг в системі адміністративно- правових функцій органів влади у контексті розвитку системи електронних послуг в Україні з погляду на адаптацію національного законодавства до вимог ЄС. Охаракте- ризовано поняття пріоритетна послуга та дано авторське визначення.

Analysis of scientific approaches to one of the key concepts of modern administrative law – administrative services, found the concept of value adjacent. Isolate features of administrative services in the system of administrative and legal functions of the authorities in the context of the development of electronic services in Ukraine with a view to adapting national legislation to EU requirements. The characteristic concept and service priority given to the author's definition.

Проанализированы научные подходы к одному из ключевых понятий современного административного права – административная услуга, установлено соотношение этого понятия с смежными. Выделены признаки административных услуг в системе административно-правовых функций органов власти в контексте развития системы электронных услуг в Украине с точки зрения адаптации национального законодательства к требованиям ЕС. Охарактеризовано понятие приоритетная услуга и дано авторское определение.
The oretical aspects of providing priority services in the context of the development of the electronic services system in Ukraine
Теоретические аспекты предоставления приоритетных услуг в контекст развития системы электронных услуг в Украине
Keywords: адміністративна послуга; пріоритетна послуга; електронна послуга; адміністративно-процедурна регламентація; administrative services; priority service; email service; administrative and procedural regulation; административная услуга; приоритетная услуга; электронная услуга; административно-процедурная регламентация; 342.97; 35.07(477)