Підготовка магістрів державного управління до забезпечення якості освіти - Лунячек, Вадим Едуардович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Висвітлюються проблеми підготовки магістрів державного управління за спеціалізацією "Управління освітою" до забезпечення якості освіти і доводять необхідність створення відповідної технології.