Метод розпізнаванняштрих-кодової інформації (ч. ll) - Демида, Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто метод автоматичного розпізнавання штрих-кодової інформації зі звітних листків ідентифікації виробничих операцій виконаної роботи для системи автоматизації обліку нашвейному виробництві.
This paper considers the method of automatic recognition of bar code information from reports of identification of production operations of the performed work for the account automation system in sewing industry.