Веб-сайт бібліотеки університету – важливий інструмент в системі обслуговування користувачів - Матвейко, І. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
У статті проаналізовано роль веб-сайту в інформаційному обслуговуванні користувачів університетської бібліотеки технічного профілю. This article analyses the role of technical university library website in readers’ services.
Library website – an important tool in readers’ services
Keywords: веб-сайт бібліотеки; електронні ресурси; бібліотечно-інформаційне обслуговування; library website; electronic resources; information and library services