The valuation of knock-out power calls under Black–Scholes framework - Савал, А. С.; Ібрагім, С. Н.; Лагам, М. Ф.; Sawal, A. S.; Ibrahim, S. N. I.; Laham, M. F. (Видавництво Львівської політехніки, 2021)
Степеневі кол опціони-нокаут — це опціони, які включають бар’єри для оцінки опціонів. Введення бар’єрів для опціонів зменшує витрати на утримання опціонів, які, як відомо, мають більший важіль, ніж стандартні ванільні опціони. У цій статті оцінюються степеневі кол опціони-нокаут за допомогою моделювання Кранка–Ніколсона та Монте–Карло в описі Блека–Шоулза. Результати показують, що моделювання Кранка–Ніколсона є більш точним і ефективним, ніж моделювання Монте–Карло, для визначення ціни на степеневі кол опціони-нокаут.

Knock-out power calls are options that incorporate barriers to the valuation of power calls. Introducing barriers to power calls reduces the costs to hold power calls which are known to have higher leverage than the standard vanillas. In this paper, we model the valuation of knock-out power calls using Crank–Nicolson and Monte Carlo simulation under Black–Scholes environment. Results show that Crank–Nicolson is more accurate and more efficient than Monte Carlo simulation for pricing knock-out power calls.
Оцінка степеневих кол опціонів-нокаут за описом Блека–Шоулза
Keywords: степеневі кол опціони; степеневі кол опціони-нокаут; моделювання Блека–Шоулза; Кранка–Ніколсона; Монте–Карло; power calls; knock-out power calls; Black–Scholes; Crank–Nicolson; Monte Carlo simulation