Кваліметрія – невід'ємна складова процесу управління якістю вищої освіти - Кузьмич, Роксолана Василівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Йдеться про кваліметрію освіти, зокрема піднімається проблема якості освіти та управління нею в межах системи вищої освіти України. А також розглядається питання щодо оцінювання якості освіти, як необхідної складової процесу управління якістю вищої освіти з метою покращення та удосконалення.