Особливості практики застосування соціальної мережі Telegram серед української молоді - Химиця, Наталія; Скиба, Тетяна (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
This article analyzes the main aspects of communicating Ukrainian youth with the help of the Telegram social network.
Keywords: Telegram; social network; комунікація; молодь; мережа