Системи управління знаннями в умовах постіндустріальної економіки - Мойсеєнко, І. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Описано підходи до побудови елементів системи управління знаннями. Запропоновано концепцію створення системи управління знаннями на основі ідентифікації інтелектуальних активів, створено оргкультуру та оргструктуру управління знаннями. The article describes the approaches to the elements of the system of knowledge management construction. It is suggested the concept of the knowledge management system creation on the basis of the intellectual actives identification, creation of the org-culture and org-structure of the knowledge management.