Системно-сигнальна концепція ритміки в біосоціотехнічних системах - Драган, Я.; Медиковський, М.; Сікора, Л. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Сформульовано певні загальні принципи системного аналізу біосоціотехнічних систем, зокрема принципи вираження специфіки ритміки властивостями характеристик моделей сигналів, що несуть відомості про стан таких систем і механізми породження цієї ритміки.

Some general principles of system analysis concerning biosocial and technical systems, in particular the principles for description o f rhythmics specificness by the properties of models characteristics of signals which transfer data about states of such systems and about this rhythmics generation machanisms.
Keywords: 538 56