Математична модель розрахунку перехідних процесів в асинхронному електроприводі з несиметричним мостовим випростувачем - Гладкий, В. М.; Селепина, Й. Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Опрацьовано математичну модель для розрахунків електромеханічних перехідних процесів в асинхронному електроприводі, що складається з асинхронного двигуна з клітковим ротором та несиметричного мостового випростувача. A mathematical model for calculating electromechanical transients in asynchronous drive, consisting squirrel-cage asynchronous motor and asymmetrical bridge rectifier has been developed.
Keywords: математична модель; асинхронний двигун