Методика использования перманентных GPS-сетей для мониторинга реверсивных геодеформаций - Учитель, И.; Ярошенко, В.; Капочкин, Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено результати досліджень асейсмічних реверсивних геодеформацій, що відбулися в Україні, шляхом обробки даних EPN-спостережень. Запропоновано методику обробки даних EPN-моніторингу. Приведены результаты исследований асейсмичных реверсивных геодеформаций, произошедших в Украине, путем обработки данных EPN-наблюдений. Предложена методика обработки данных EPN-мониторинга. The results of studies aseysmіс reversible geodeformations are held in Ukraine, by observation data EPN measurements. The technique of data processing EPN monitoring.
Методика використання перманентних GPS-мереж для моніторингу реверсивних геодеформацій
Method of permanent GPS-network for monitoring reverse geodeformations
Keywords: асейсмические геодеформации; GPS; методика; математическая обработка геодезической информации