Вимірювальні канали для установок динамічної компенсації реактивної потужності та симетрування навантажень - Бурбело, М. Й.; Бабенко, О. В.; Никитенко, М. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2010)
Запропоновано варіанти структурних схем вимірювального каналу швидкодіючої системи симетрування навантажень. Variants of block diagrams for measuring channel of high operating system of balancing plants are proposed.
Keywords: симетрування навантажень; реактивна потужність