Конструювання згинаних комплексних каркасно-обшивних конструкцій із сталевими тонкостінними холодногнутими елементами каркаса та плитною неметалевою обшивкою - Петренко, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Наведено методику визначення розрахункової довжини ділянки для сприйняття зсуваючих зусиль між сталевими тонкостінними холодногнутими елементами каркаса та плитною неметалевою обшивкою згинаних комплексних каркасно-обшивних конструкцій.