Від виробництва стабільних препаратів біологічно активних речовин до виробництва стабільних преміксів (частина 1) - Макаринська, А. В.; Єгоров, Б. В. (Одеська національна академія харчових технологій, 2009)
В матеріалах статі розглянуті питання взаємодії між біологічно активними речовинами (БАР), особливості виробництва сучасних стабілізованих форм вітамінних препаратів та їх характеристика.
Keywords: препарати біологічно активних речовин; вітаміни; стабілізація; технологія; премікс