Інформаційне суспільство: інтелектуалізація економіки - Титенко, Олесь (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано останні дослідження інформаційного суспільства та інтелектуалізації економіки в сучасних умовах; розкрито стан інтелектуалізації вітчизняного суспільства, а також визначається понятійно-категоріальний апарат інтелектуалізації економіки.
Keywords: інформаційне суспільство; інтелектуалізація економіки; інтелектуальний потенціал; інтелектуальний капітал; людський капітал