Параметричний синтез неперервних і цифрових автоматичних систем регулювання з ПІ - та ПІД - регуляторами - Ковела, І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглядаються теоретичні основи параметричного синтезу промислових автоматичних систем регулювання за методом багатокритеріального оптимуму. Наведені результати чисельного експерименту по дослідженню характеристик систем з неперервними і цифровими регуляторами та їх порівняльний аналіз.

Theory for parametrical synthesis of industrial automatic control systems by multicriteria optimum method is considered. The results of numerical experiment on investigating and comparing systems with continuous and digital controllers are given.
Keywords: 62; 681.326