Суспільно-політична термінологія фразеологічного походження із базовими компонентами «війна» та «зброя» у сучасній публіцистиці - Григораш, Антоніна (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Стаття присвячена проблемі використання суспільно-політичних термінів фразеологічного характеру із базовими компонентами «війна» та «зброя» у сучасній публіцистиці.

This article is devoted to the demonstration of certain problems associated with the functioning of social-political terminology of phraseology origin with the basis components «war» and «arms» in a publicist text.
Keywords: 811.161.1’373.611/7”312’