Кодоімпульсні системи телевимірювання (будова, принцип роботи, особливості) - Мокренко, П. В.; Задерецький, Б. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Розглянуто побудову та принцип роботи багатоканальних кодоімпульсних систем телевимірювання та ні відмінності від аналогових систем. Показано переваги кодоімпульсних систем телевимірювання та їхні особливості.

It is in-process considered construction and principle ofwork of the multichannel digital systems of telemetering and their difference from the analog systems. Shown advantages of the digital systems of telemetering and their feature.
Keywords: квантування; кодування; частотний сигнал; первинний перетворювач; швидкодія; quantum; code; frequency signal; primary transformer; speed; 621.398