Модель системи охорони сільськогосподарських земель від водної ерозії - Швець, О.; Дмитрів, О.; Черняга, П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Для оптимізації системи охорони сільськогосподарських земель використано метод аналізу ієрархій. Визначено найвпливовіші фактори розвитку водноерозійних процесів та найефективніші заходи захисту сільськогосподарських земель. Для оптимизации системы охраны сельскохозяйственных земель используетса метод анализа иерархий. Определены наиболее весомые факторы развития водноэрозионных процессов и наиболее влияющие мероприятия защиты сельскохозяйственных земель. To optimize the system of protection of agricultural lands the method of analysis of hierarchies has been used. The most influential factors to develop water erosion processes and the most effective measures the protect agricultural lands have been determinant.
The model of the system of protection of agricultural lands from water erosion
Модель системы охраны сельскохозяйственных земель от водной эроззии
Keywords: водна ерозія; модель; система охорони земель; ієрархія; пріоритет