Політика ВКП(б)–КП(б)У щодо селянства (І928–І929 рр.) - Житков, О. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглянуто зміст репресивної політики ВКП(б)–КП(б)У щодо селянства, наведено приклади опору населення УСРР насильницькій колективізації у 1928–1929 рр.